To je o razhodu s Slakom povedala znana pevka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Strastne ljubezenske veze med Urošem Slakom in seksi glasbenico je konec.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Clea&Kim "O, Marija. Ste me pa dobili. V službi! Kaj naj komentiram … Sva v zvezi," je za Žurnal24 konec junija razmerje z urednikom in voditeljem Urošem Slakom komentirala Jelena Ćeranić, svetlolasa polovica glasbenega dua Clea & Kim.

A vroča ljubezen očitno ni trajala dolgo, saj sta se voditelj in svetlolaska že razšla, kar nam je tudi potrdila: "Drži, o podrobnostih pa ne bi govorila." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:06 28. Avgust 2016.

    Časovno je močno omejen in šefi od njega pričakujejo nemogoče. Najbrž tudi neizprosnost. Poglej si recimo na portal 24ur. Tam …

  • 08:59 28. Avgust 2016.

    Slak je propadli ... ni čudno, da vse bežijo od njega.

  • 08:30 27. Avgust 2016.

    Njegove oči vse povedo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.