To je oče ene največjih zvezdnic

Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Kristen Stewart
Igralko Kristen Stewart so paparaci opazili med obiskom koncerta skupine Florence and the Machine, ki si ga je ogledala v družbi očeta Johna.
Oglej si celoten članek

John in Kristen Stewart sta sinoči preživela nekaj časa skupaj, saj John trenutno prestaja težke čase. Ko sta Kristen in Robert Pattinson prekinila zvezo, ker ga je Kristen varala, se je John razšel s Kristenino mamo, kar je hudo prizadelo mlado igralko. Zvezdnica se zato skuša čim več družiti z očetom in mu nuditi oporo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.