To je podmladek najbolj seksi moškega

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Najbolj seksi moški na svetu po izboru revije People, igralec Channing Tatum, je na Facebooku pokazal svojo komaj dva tedna staro hčerko.
Oglej si celoten članek

Igralec Channing Tatum (33), ki ga je revija People letos izbrala za najbolj seksi moškega na svetu, je na Facebooku razkril fotografijo svoje komaj dva tedna stare hčerke Everly in ob njej zapisal: "Prvi dan očetovstva z mojima dekletoma." Prav tako romantično razpoložena pa je bila tudi njegova žena, igralka Jenna Dewan-Tatum (32), ki je na Twitterju zapisala: "Hvala vsem za vsa ljubezniva sporočila. Chan, jaz in Everly smo presrečni in cenimo vse vaše želje."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.