To je poročni poljub

Foto: Nova
Foto: Nova
Rajko Hrvatič je v soboto svoji Daši obljubil večno zvestobo. In kot smo pisali, je poroka res potekala v črno-belem slogu.
Oglej si celoten članek

Poroka je potekala na gradu Mokrice. Da na poroko ni bilo nepovabljenih gostov, sta poskrbela dva varnostnika.

Na veseli dogodek je bilo sicer povabljenih okoli 120 svatov, med katerimi so tudi nekatera znana slovenska imena, kot so Rebeka Dremelj, Nuša Derenda, Jurij Bradač, Tatjana Tutan, Nuška Drašček, Rado Mulej in Špelca Kleinlercher.

Vsi prisotni so se držali poročnega mota in se oblekli v črno-bela oblačila. Celo štirinadstropna poročna torta je bila v teh dveh barvah.

Znano je tudi, da sta Rajko, ki je na veliki dogodek prišel v velikem stilu, in sicer s helikopterjem, in Daša takoj po slavju odpotovala na poročno potovanje na Mauritius.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.