To je pravi dragulj med astrološkimi znamenji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Če vaš izbranec ali izbranka rojen v tem astrološkem znamenju, vas nikoli ne bo pustil na cedilu.
Oglej si celoten članek

V vsakem razmerju je zaupanje eno izmed ključnih stvari. A ljudje smo si različni, vsak ima svoje želje in navade, zato tudi zaupanje in zvestobo vsak pojmuje na svoj način.

Zagotovo pa so nekatera astrološka znamenja bolj vredna zaupanja kot druga. Za najbolj posesivne veljajo škorpijoni in levi, za najbolj zvesto astrološko znamenje pa kozorogi. Kozorogi prevare ne jemljejo kot nekaj fizičnega, pač pa jo dojemajo veliko bolj duhovno. Tudi pri vezanih sicer lahko preskoči iskrica, a dlje od nedolžnega flirta ne bodo šli. Varanja ne bodo nikoli oprostili, oni pa bodo varali le v primeru, da si bodo želeli pobegniti iz odnosa. 

Če imate doma kozoroga ali kozoroginjo, ste torej lahko povsem mirni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.