To je pravi namen rdečega gumba na Trumpovi mizi

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ameriški predsednik Donald Trump je med nedavnim intervjujem v ovalni pisarni pritisnil na rdeč gumb na svoji mizi.
Oglej si celoten članek

Številni so se spraševali, čemu služi ta gumb. Ameriški komik Stephen Colbert se je iz gumba norčeval in pokazal veliko olajšanje, ko je izvedel za njegov pravi namen. Iz filmov smo namreč vajeni, da služijo takšni gumbi za eksplozije in uničujoče operacije. “Hvala Bogu, res sem bil zaskrbljen,” je rekel v oddaji Late Show. “Ovalno pisarno je spremenil v sanjsko hiško za osemletnika,” je dodal. Zdi se mu namreč sanjsko, da lahko pritisneš na gumb in ti nekdo prinese osvežilno pijačo.

Rdeči gumb, ki ga je pritiskal Trump namreč služi prav temu. Kmalu po tem, ko je Trump pritisnil na gumb, je prišel butler in mu prinesel osvežilno pijačo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:39 28. April 2017.

    oz, je popustil pod pritiski.<br />kot primer oligarhov v Rusiji:<br />https://www.youtube.com/watch?v=x2nNtynZAiI&feature=youtu.be&t=857

  • 21:24 28. April 2017.

    Trump je razočaral ameriške volivce: <br />https://www.youtube.com/watch?v=9kWH07GE1fg

  • 21:23 28. April 2017.

    Mislim da je tole : https://www.youtube.com/watch?v=MPuli9LlwZA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.