To je pravi razlog, zakaj je Kevin ostal sam doma

Foto: Profimedia sam doma
Verjetno tega niste opazili, kajne?
Oglej si celoten članek

Verjetno ni človeka, ki ne bi gledal filma Sam doma, v katerem mali Kevin ostane sam v veliki hiši in postane tarča dveh nepridipravov. Pa veste, zakaj je Kevin ostal doma? Uporabnik družbenega omrežja Reddit je delil posnetek, ki kaže na detajl, ki ga verjetno ni opazilo veliko ljudi.

Opazil je, da je Kevinov oče njegovo karto vrgel v smeti. Ker so zjutraj zaspali, so morali na hitro pozajtrkovati, se spakirati in odpraviti na pot, je v kuhinji nastala zmešnjava. Otroci so polili mleko po pultu, na katerem je bila tudi Kevinova letalska karta.

Četudi Kevina ne bi pozabili doma, verhetno ne bi prišli prav daleč.

Ever wonder what happened to Kevin's plane ticket in Home Alone? from MovieDetails
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:07 19. November 2017.

    Sej ga že dolgo niso:))

  • 09:13 19. November 2017.

    Dodaten razlog, da bodo naši spet predvajali ta film v predbožičnem terminu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.