To je pričeska, ki pristaja vsem obrazom!

Čeprav večina žensk misli, da jim ne pristaja ...
Oglej si celoten članek

Ni skrivnost, da je bob trenutno najbolj vroča pričeska, zato se tudi veliko zvezdnic odloči, da si skrajša dolge lase. Bob je brezčasen in pristaja vsem oblikam obrazov, frizerji in stilisti pa so razkrili, da obstaja še en način oblikovanja pričeske, ki pristaja prav vsem.

To je zalizana pričeska, ki jo je zahvaljujoč preparatom z lahkoto ukrotiti, ne glede na tip las. Primerna je tako za svečane priložnosti, kot za v službo, z njo boste urejeno videti čez cel dan, hitro se jo uredi, najboljše pri vsem pa je, da pristaja vsem oblikam obrazov, zagotavljajo frizerji. 

Zalizana pričeska

Za tako pričesko lase enostavno počešite nazaj, ob strani jih spnite z lasnico ter utrdite z lakom za lase ali voskom, če želite moker videz pričeske. 

Zalizana pričeska

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.