To je razkošno domovanje Helene Blagne

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prisega na klasiko in eleganco …
Oglej si celoten članek

Helena Blagne, naša pevska diva, na eleganco in urejenost ne prisega le pri osebnem stilu, tako je namreč uredila tudi svoj dom, ki stoji v Žabnici pri Brezovici. Hiša spominja na pravi mali dvorec, Helena pa je na Instagramu priznala, da ima svoj dom rada urejen. 

"Rada imam svoj dom in rada sem doma. Vedno poskrbim, da je nas dom urejen, udoben, topel, skratka, da nam je karseda prijetno. A po drugi strani imam neskončno rada tudi svoje delo, svoje glasbene in gledališke kolege in svoje domače, ki bi jih rada po dolgem času spet brezskrbno objela. Resnično upam, da bo vsega skupaj kmalu konec! Upanje pa itak umre zadnje," je zapisala v času samoizolacije in na Instagramu objavila fotografijo urejenega vhoda pred svojim domovanjem. V teh dneh pa je objavila še fotografijo iz dnevne sobe, kjer kraljuje usnjena sedežna garnitura, kamin oblečen v marmor, slike in veliko zlatih detajlov. Ni kaj, naša diva ima izbran okus tudi kar se tiče notranje opreme, klasika in večna eleganca pa sta očitno njen zaščitni znak. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 12:01 2. Julij 2020.

    Ne bojte se vi zanjo. Baba racuna od 3000-6000e za nastop. Nekje sem zasledila da jih je imela lani cez …

  • 00:46 9. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • ode
    18:05 8. Junij 2020.

    Lahko se baha z razkošjem, saj poleg fuš nastopov dobi tudi lepe denarce od države in državnih zavodov in ustanov …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.