To je razlog, da je morala Britney Spears na zdravljenje

Foto: Profimedia
Zdravljenje bo trajalo 30 dni.
Oglej si celoten članek

Ta teden je odjeknila vest, da se je pevka Britney Spears prostovoljno odločila za psihiatrično zdravljenje. V katero bolnišnico se je vpisala, ni znano, je pa v javnost prišla informacija, da bo zdravljenje trajalo 30 dni.

Pevka je že več mesecev pod velikim stresom, predvsem zaradi očeta Jamieja Spearsa, ki je hudo bolan. Zaradi njega je tudi odpovedala serijo koncertov v Las Vegasu. “Pomembno je, da je družina vedno na prvem mestu. To odločitev sem morala sprejeti. Pred nekaj meseci je bil moj oče hospitaliziran. Skoraj bi umrl. Hvaležni smo, da je preživel, a do ozdravitve je še dolga pot. Morala sem sprejeti težko odločitev in vso svojo pozornost in energijo usmeriti k družini. Upam, da razumete,” je na družbenem omrežju zapisala zvezdnica.

Situacija je resna Britney Spears: Čustvena izjava po odpovedi vseh koncertov

“Bori se z duševnimi težavami. Ima vzpone in padce, dobre in slabe dneve, ni pa se bila zmožna spopasti s stresom, ki ga s sabo prinašajo koncerti,” je povedal vir.

Britney je pred 11 leti doživela živčni zlom, zaradi katerega sta njen oče in odvetnik Andrew M. Wallet postala stalna skrbnika nad njenim premoženjem. Wallet se je temu pred kratkim odrekel, kar pomeni, da nad Brit bdi le še njen oče. Zvezdnica noče niti pomisliti na to, kaj se bo zgodilo, če očeta izgubi. “Zaradi njenega boja z duševnimi težavami in dela, ki ga ima kot mama, sta se z očetom odločila, da še vedno potrebuje skrbnika. Jamie odlično ščiti Britney in družino. Brez njega bi bila izgubljena,” je še povedal vir.

Jamie Spears je oktobra lani v bolnišnici preživel več kot en mesec. Kot poroča Daily Mail, se mu je takrat pretrgalo debelo črevo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.