To je razlog, da je postavno Sofijo zamenjala Salome

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Sladka skrivnost!
Oglej si celoten članek

Najbolj vroča televizijska natakarica, Sofija iz oddaje Pri Črnem Petru, ki jo vodi Jasna Kuljaj, je na Facebooku razkrila veselo novico. Za likom seksi Sofije se sicer skriva umetnica ličenja Alja Prgin, ki pa bo kmalu dobila še eno življenjsko vlogo. 

Alja je povedala, da jo je Salome v oddaji zamenjala, ker je zbolela za koronavirusom, a je sedaj zagotovo bolj pazljiva zaradi še ene življenjske situacije, letos namreč pričakuje dojenčka. Kdo bi si mislil, da se pod kratkim krilcem, ki ga nosi v oddaji, skriva nosečniški trebušček, kajne? 

Sicer pa Sofija še ne gre na porodniški dopust, ampak se kmalu vrača v družbo gledalcev in gledalk zabavne oddaje Pri Črnem Petru. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.