To je razlog, da se je Urška Čepin povsem umaknila iz šovbiznisa

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da ni več ista oseba, sploh pa ne taka, kot so jo prikazovali mediji.
Oglej si celoten članek

Leta 2019 se je na sceno vrnila z uspešno skladbo Heroina, ki jo je posnela v duetu s Steffaniom (Game Over). Skladba ima več kot milijon ogledov, takrat pa sta Urška Čepin in Steffanio načrtovala tudi prodor na balkanski trg. A zgodila se je korona in načrti so jima splavali po vodi. 

Urška pa je v tem času ugotovila, da jo medijski svet ne osrečuje več in se odločila za popolni umik v zasebnost. "Nisem ista oseba, kot sem bila 15 let nazaj. Vsakemu želim, da bi bil enkrat slaven in izkusil, da to ni sreča. To, kar so o meni pisali in govorili, me je zelo prizadelo in moje bližnje tudi. Bili so tudi lepi časi in spomini, veliko sem se naučila, a to ni več moja pot. Danes mi mir pomeni veliko več kot izpostavljenost. Danes vsako jutro meditiram, izrazim hvaležnost, se posvečam družini in športu. Vesela sem, da se mi ni treba več nikomur dokazovati. To sem prerasla in svojo srečo ter prioritete našla drugje, v bolj duhovnih sferah," je za zurnal24.si razkrila Čepinova. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:10 3. Oktober 2022.

    Ah Urška, nehaj no. 1x kur_etel, vedno kur_etel.

  • 18:24 1. Oktober 2022.

    Slava??? Saj, ce se fukaris javno po TV in izvajas eroticne masaze, se ne pomeni da si slaven. Pac si …

  • 12:11 1. Oktober 2022.

    njeno mišljenje je kot menjava perila

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.