To je ritka najbolj seksi domače babice

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Seksi Suzana Jakšič dobro ve, kako pritegniti pozornost.
Oglej si celoten članek

"Rabim umetne nohte, nego obraza, nego telesa, možna kompenzacija s TV reklamo ... interesentke pišite na privat," je Suzana Jakšič zapisala pod fotografijo, na kateri v tangicah kaže svojo zapeljivo zadnjico. Suza, sicer voditeljica oddaje Ujemi sanje, ki jo predvajajo na sedmih lokalnih TV postajah, je na Facebooku požela veliko všečkov.

Suzana pa ne potrebuje le lepotnih uslug, temveč tudi spremembo okolja, zato se še ni odločila, katere ponudbe bi izbrala. "Zaenkrat še ne vem točno, kam se bom preselila, tako da ponudnikov še nisem izbrala, jih je pa ogromno. Verjetno bom šla v Ljubljano, saj je Primorska "umrla", tukaj se popolnoma nič ne dogaja, razen v dveh poletnih mesecih. Če ne bi imeli morja, bi bili verjetno najbolj revna regija v Sloveniji. Na Primorskem me zadržujeta le hčerka in vnukinja," nam je izdala Suzana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:53 19. Oktober 2013.

    Stara mehka povešena rit...

  • 22:56 18. Oktober 2013.

    Pa ne v Maribor, tu ni denarja za take stvari, še Ruskinj je preveč, pa še mlajše so.<br />Leta že …

  • 08:19 17. Oktober 2013.

    Suzo, pridi v prekmurje, tu se veliko dogaja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.