To je skrivnost popolnih nog in zadnjice znane Slovenke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hajdi Korošec Jazbinšek svojih lepotnih trikov ne skriva.
Oglej si celoten članek

Nekdanja pevka, sedaj uspešna poslovna ženska, Hajdi Jazbinšek Korošec, mamica dveh dečkov, ima na družbenih omrežjih vse več sledilcev. To nas ne preseneča, saj je Hajdi do svojih sledilcev zelo iskrena in za razliko od mnogih drugih znanih žensk ne skriva, da obiskuje lepotne strokovnjake. Med drugim je povedala, da uporablja polnila in botoks, sedaj pa je razkrila tudi skrivnost svojih lepih nog.

Hajdi si je privoščila maderoterapijo, ki odpravlja celulit, preoblikuje telo, iz telesa izloča toksine, zmanjša obseg in polepša tonus kože.

Hajdi pravi, da maderoterapija ne boli, se pa po njej lahko pojavijo modrice, saj se masaža izvaja s posebnimi lesenimi pripomočki. Lepotica je opazila, da ima sedaj bolj gladko in mehko kožo, poleg tega trdi, da ji je terapija dvignila zadnjico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • MS
    13:36 6. Marec 2021.

    O tej "znani" ženski bi bralci zagotovo radi vedeli še več! Recimo še kaj o joškah in finki! Hvaležni bojo!

  • 10:03 6. Marec 2021.

    Ona je tok znana kot moj sosed!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.