To je trenutno najbolj popularno ime na svetu

Foto: Profimedia
Obstaja ime, ki je v več državah na samem vrhu lestvice popularnosti? Da!
Oglej si celoten članek

Spletna stran  "herfamily.ie" poroča, da je trenutno najbolj popularno otroško ime Sofija (oziroma različice tega imena, ki se razlikujejo predvsem po zapisu). V kar devetih državah je to ime na vrhu lestvice popularnosti, v dvajsetih drugih deželah pa je pristalo med prvimi petimi imeni. 

Laura Wattenberg, ki se ukvarja z raziskavo ime, je za "Live Science" povedala, da so jo izsledki raziskave presenetili. "Neverjetno, da je v tolikih jezikih in kulturah lahko zven imena tako pozitivno sprejet," je dejala.

Magazin Eksotična imena otrok naših estradnikov

Magazin Najlepša španska imena, ki vas bodo takoj osvojila

Magazin Nenavadna imena za deklice
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.