To je trik za nebolečo hojo v čevljih s peto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Supermodel sedemdesetih let prejšnjega stoletja Marie Helvin je razkrila trik, s katerim je celodnevna hoja v čevljih z visoko peto neboleča.
Oglej si celoten članek

Za lepoto je treba potrpeti, si ženske nenehno ponavljajo, sploh kadar obujejo čevlje z visoko peto. Ženske jih hkrati obožujejo in sovražijo. So čudovita obutev, ki za vsako žensko predstavljajo pekel.

Supermodel Marie Helvin, ki je bila na vrhuncu svoje kariere v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, je povedala, da v tistem času ni bila nikoli v čevljih z nizko peto. Izumila je mini trik, s katerim si je pomagala, da je bila hoja v vrtoglavih petah lažja. Marie je z lepilnim trakom oziroma obližom skupaj zalepila tretji in četrti prst na nogi. Manekenka pravi, da se tako mišice v nogah drugače razporedijo zaradi teže, ki jo prenašajo stopala in da je pritisk na prste popolnoma drugačen in s tem hoja veliko lažja. Drage dame, očitno bo trik treba tudi poskusiti in preveriti, če ima Marie prav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:23 3. Marec 2017.

    KD, pravi supermodel na teh straneh si po mojem samo ti, potem pa dolgo nič, potem pa prideta AF in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.