To je v poslovilnem pismu zapisalo Carreyjevo dekle

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Medij objavil, kaj je Cathriona White zapisala v poslovilnem pismu.
Oglej si celoten članek

"Jim, ljubim te. Prosim, oprosti mi. Nisem za ta svet,“ naj bi Cathriona White zapisala v poslovilnem pismu. To je spletnemu portalu Radar razkril vir, ki trdi, da je pismo prebral.

Whitova, ki naj bi storila samomor, ker jo je igralec zapustil, je Carreyja v pismu še prosila, naj organizira njen pogreb in med njene družinske člane porazdeli njeno premoženje. Zvezdnik si je njene besede vzel k srcu in njeni družini, ki prihaja z Irske, plačal pot do Los Angelesa. Njeni materi naj bi tudi ponudil, da bo poravnal stroške prevoza njenih posmrtnih ostankov v Evropo.

Cathriona je prevelik odmerek tablet, ki naj bi bili predpisani na Carreyjevo ime, vzela 28 septembra, le štiri dni po tem, ko je Carrey končal zvezo.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.