To je video, zaradi katerega je finska premierka sedaj v škripcih

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pravi, da je pripravljena opraviti test na droge.
Oglej si celoten članek

Ta teden je po splet zaokrožil video finske predsednice vlade Sanne Marin, ki je nastal na neki zabavi, na kateri naj bi bilo po pisanju medijev več znanih Fincev.

Posnetek je dvignil veliko prahu. 36-letno premierko je član opozicijske stranke celo pozval, naj opravi test na droge. Marin, ki ne skriva, da se rada zabava, večkrat so jo opazili tudi na glasbenih festivalih, je zavrnila namigovanja, da uživa prepovedane snovi, priznala pa je, da je pila alkohol. Dodala je tudi, da se je pripravljena testirati.

Marin, ki jo je Bild nedavno označil za najbolj "kul premierko sveta", še pravi, da je vedela, da jo snemajo. "Plesala sem, pela, se zabavala - vse to ni v nasprotju z zakonom. Nikoli nisem videla, da bi nekdo vzel droge," je povedala in dodala: "Imam družinsko življenje, imam profesionalno življenje in imam prosti čas, ki ga preživljam s prijatelji, tako kot večina ljudi moje starosti." 

Političarka, ki Finsko vodi od leta 2019 in je doma zelo priljubljena, je ob tem še poudarila, da svojega obnašanja ne bo spremenila. "Ostala bom ista oseba."

Marin so sicer kritizirali tudi lani, ko se je morala opravičiti, ker se je, kljub temu da je bila v stiku z ministrom, ki je imel covid-19, zabavala po nočnih klubih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:54 19. Avgust 2022.

    Zgleda, da fovšija ni samo slovenska lastnost. Naj punca uživa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.