To je voditeljica nove resničnostne oddaje

Foto: Pro Plus
Foto: Pro Plus
Ljubezen po domače bo vodila Tanja Postružnik Koren.
Oglej si celoten članek

Novo romantično resničnostno oddajo, ki se bo na POP TV začela že 12. junija, bo vodila Tanja Postružnik Koren. "To bo oddaja lepih čustev, ki jih vsi nosimo v sebi. Mesto in podeželje si brez težav podajata roko, vrednote tu ali tam ostajajo enake. Potrebujemo takšno oddajo, da se znova zavemo, kdo smo, saj prelepo slovensko podeželje v vsakemu zbudi določen spomin. Želim si biti del tople ljubezenske zgodbe, po kateri hrepenijo mnogi," pravi Tanja. 

Tanja ne skriva, da je navdušena nad vsem, kar je domače. "Za čisto prvo žepnino sem nabirala borovnice, tudi sedaj vidim, da naše kmetije skrivajo neverjeten poslovni potencial, s katerim se na iskanje ljubezni podaja osmerica kmečkih fantov," še dodaja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.