To je zelo uspešen posel Oriane Girotto, ko je ne gledamo na televiziji

Foto: Monica Girotto
Foto: Monica Girotto
V krizi ustvarila posel, od katerega lahko danes živi ...
Oglej si celoten članek

Voditeljica in novinarka Oriana Girotto je ženska številnih talentov in čeprav jo večina pozna s televizijskih ekranov, kjer je zadnja leta del oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, je njen primarni poklic poučevanje italijanskega jezika. 

V času korone večina njenih tečajev sicer poteka preko spleta, a je vedno iznajdljiva voditeljica našla tudi druge poti. Tako se s svojimi učenci odpravi na sprehod v naravo, kjer vadijo jezik, ker so možgani najbolj spočiti in dovzetni zjutraj, pa ima tudi zgodno jutranje tečaje. 

"V prvem valu mi je čisto vse, kar sem počela, padlo v vodo. Nisem več mogla delati kot turistična vodička, organizatorka v Mini Teatru in voditi italijanskega programa v novogoriški igralnici Perla. Za nekaj časa je zunanje sodelavce na pavzo dala tudi TV Slovenija. Takrat sem našla novo rešitev, poučevanje jezika po spletu in kmalu zbrala lepo skupnost, ki je karanteno izkoristila za to, da so se kaj novega naučili. Od tega danes lahko živim in verjetno se bomo razširili ter povabili še kakšnega učitelja,“ je za zurnal24.si povedala Oriana. 

Kmalu pa jo čakajo tudi novi televizijski izzivi. V priljubljeni oddaji Dobro jutro bo namreč dobila novo rubriko, ki bo verjetno turistično obarvana. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.