To je ženska, ki je nadomestila Evo Longoria

Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle Foto: FameFlynet Pictures Tony Parker, Axelle
Zvezdnik NBA Tony Parker je na nedavni nogometni tekmi v Parizu pokazal svoje novo dekle, v družbi katerega se je očitno odlično zabaval.
Oglej si celoten članek

Le nekaj dni za tem, ko je "razočarana gospodinja" Eva Longoria potrdila svojo zvezo z igralcem ameriškega nogometa Markom Sanchezem, je njen bivši mož, francoski košarkar Tony Parker javnosti predstavil svoje dekle, francosko manekenko Axelle, s katero sta si skupaj ogledala nogometno tekmo med PSG in Dinamo Kijevim v Parizu.

Ob pogledu nanjo pa so mnogi nemudoma opazili podobnost Tonyjevega novega dekleta z nekdanjo ženo, s katero sta se zaradi njegove nezvestobe razšla pred dvema letoma. Videti je, da ima postavni košarkar oko za lepe temnolaske nižje rasti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:49 20. September 2012.

    100x lepša k Longoria, pa še ni razvajena američanka ampak slastna francozinja:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.