To je ženska, ki je osvojila srce gorskega zdravnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hans Sigl, znan iz serije Gorski zdravnik, je že osem let srečno poročen s pevko Susanne Kemmler.
Oglej si celoten članek

47-letni Hans Sigl, ki v seriji Gorski zdravnik igra dr. Martina Gruberja, ima za svoje številne oboževalke slabo novico. Njegov zakon je trden kot skala. Že osem let je srečno poročen z dve leti starejšo pevko Susanne Kemmler. Oba imata zelo natrpane urnike, kar pa njunemu zakonu ne škodi.

V pogovoru za TIK Online je Sigl povedal, da recept njune sreče leži v tem, da skupaj počneta "nore stvari“. "Sva kot jin in jang. Susanne je voda, jaz sem ogenj. Ona je tehtnica, ki za vse skrbi,“ pa je simpatični igralec svoj zakon opisal za Welt.

Sigl ima z igralko Katjo Keller sina, Susanne pa ima iz prejšnje zveze tri otroke. Slavni par se z bivšimi partnerji odlično razume. Skupaj celo vsako leto praznujejo božič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.