To je ženska, s katero naj bi Jay-Z varal Beyoncé

Foto: Flynet Selita Ebanks Foto: Flynet Selita Ebanks Foto: Flynet Selita Ebanks Foto: Flynet Selita Ebanks Foto: Flynet Selita Ebanks
Jay-Z in manekenka Selita Ebanks naj bi se na neki zabavi več kot le pogovarjala.
Oglej si celoten članek

Beyoncé je na turneji, njen mož Jay-Z pa se v tem času podi od zabave do zabave. In tam, kjer žura uspešni glasbenik, je vedno tudi polno lepih deklet. Nič nenavadnega torej, da so se takoj pojavile govorice, da Jay-Z svojo ženo vara.

In to z manekenko Selito Ebanks, s katero so pevca ujeli na neki zabavi v New Yorku. "Ves čas sta se objemala in hihitala," je očividec povedal reviji InTouch.

Da Jay svojega malega Z-ja pogosto nima pod nadzorom, se je sicer šušljalo že pretekli mesec, ko se je v družbi postavnih plesalk podil po nočnih barih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.