To Jennifer Aniston spije vsako jutro!

Foto: Profimedia
Za lepo postavo je treba potrpeti …
Oglej si celoten članek

Nihče ne bi uganil, da je igralka Jennifer Aniston stara že 48 let. Znano je, da se zvezdnica drži strogega jedilnika, redno tudi telovadi, a za njeno lepo postavo naj bi bil tudi zaslužen tudi jabolčni kis, ki ga spije vsako jutro, in sicer kar en kozarec. Magazin Napaka, ki jo Jennifer Aniston najbolj obžaluje

Jennifer je sicer nedavno tudi razkrila, kaj ima vedno v hladilniku. To so artičoke, gorčica, zelena in kumare.

Igralka je sicer tudi izjavila, da je članica gibanja 'Rest and Relaxation', s pomočjo katerega je našla notranji mir. "Če se s svetom soočaš pomirjen sam s sabo, potem si srečnejši. Življenje je prekratko, da bi se obdajal z grdimi stvarmi,“ je dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.