To, kar je frizer storil za stranko z rakom, vas bo spravilo do solz

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dobrosrčni frizer je dokaz, da se nihče v stiski ni zares sam.
Oglej si celoten članek

Twitter je preplavil posnetek, ki je hkrati žalosten, a neskončno ganljiv. Prikazuje bolnico s karcinomom, ki ji frizer brije glavo. Za to potezo se pred stranskim učinkom kemoterapije, izpadanjem las, odloči veliko rakavih bolnikov.

Dekle se s solzami v očeh poslavlja od prelepih dolgih las in trenutki so nabiti s čustvi. Frizer jo vmes nežno objame, na koncu pa stori potezo, ki vse pusti odprtih ust. Prime za brivnik in začne briti tudi svoje lase. Dekle mu želi to preprečiti, a frizer je odločen, da dekle v tovrstni situacije ne bo sama. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:18 4. Februar 2023.

    respect

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.