To, kar je Miki (Victory) naredil za ženo, presega vso romantiko tega sveta

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Prisega na praktično romantiko, z neskončno skrbnostjo ...
Oglej si celoten članek

Poročena sta že 27 let, a zaljubljena kot prvi dan oziroma še bolj. Miki Vlahovič, član skupine Victory, in njegova soproga Petra veljata za enega najbolj srečnih parov na naši estradni sceni. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, sin je danes že srečno poročen in zdi se, da v zakonski sreči stopa po stopinjah svojih staršev. 

A da Mikiju in Petri tako cveti ni naključje, pevec nam je namreč razkril, kako še vedno razvaja svojo ženo z majhnimi, a velikimi pozornostmi. Tako je ob januarskem sneženju na skrivaj vstal ob petih zjutraj in ženi očistil avtomobil, da bi jo presenetil in ji prihranil neprijetno zimsko opravilo. Kako praktična pozornost, ki pa je neskončno romantična, če pomislimo, kako skrben je MIki do svoje soproge. 

Glasbenik pa se soprogi rad pokloni tudi na njemu najljubši način, med drugim s skladbo Ostala si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:35 27. Januar 2023.

    No ja,lepo,ampak, a je to novica za prvo stran?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.