To morate videti! Dih jemajoča poroka naše misice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tako razkošno je usodni da izrekla dolgoletnemu partnerju.
Oglej si celoten članek

Nekdanja miss športa, danes uspešna blogerka Ajda Sitar, se je konec poletja poročila s svojim dolgoletnim partnerjem Janom Žumerjem. Par se je na razkošno poroko pripravljal kar leto dni, Ajda pa je vse priprave opisovala v svojih blogih. Usodni da sta si izrekla na pravljično lepem posestvu Kodarinov mlin, kjer je bil skrbno načrtovan prav vsak detajl. 

Ajda je nekaj foto in video utrinkov z njunega romantičnega slavja in obreda delila na svojem Instagramu in možu tudi javno namenila prelepo sporočilo. "Ni besed, ki bi opisale mojo ljubezen do tebe. Si najbolj prijazna, ustrežljiva oseba, kar jih poznam. Si najbolj ljubeč partner z izjemnim potrpljenjem. Tvoja dobrota ne pozna meja, enostavno ne znaš reči človeku 'ne'. To je zagotovo ena tvojih največjih odlik. In istočasno tvoja največja pomanjkljivost, ki jo bom z veseljem izkoriščala še naprej. Veselim se let, ki prihajajo. Novih dogodivščin, doma in po svetu. S tabo," je zapisala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:01 3. Oktober 2019.

    Ni ravno dih jemajoča ... Da se 1 leto pripravljaš na tole? Na dogodek, ki traja 1 dan? Hahaha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.