To naj bi bilo na Severini umetno

Foto: mediaspeed Severina
Nekatere operacije priznala, drugih ne.
Oglej si celoten članek

Mlada Severino je leta 1990 opazil hrvaški producent Zrinko Tutić, ko je zmagala na Zagrebškem festivalu s pesmijo Sklopi oči muzika dok svira. Takrat 18-letna pevka ni mogla verjeti, da jo je opazil znani producent. "Je to ta Zrinko ali nas nekdo heca?" naj bi takrat izjavila, piše portal 24sata.

Leta 1992 je podpisala pogodbo in zgodba o uspehu zgovorne Splitčanke se je začela. Takrat preprosto dekle, košatih obrvi, manjših ustnic in temnih las, je počasi postajala ena najbolj prepoznavnih hrvaških pevk.

Severina nikoli ni javno govorila o svojih lepotnih operacijah, piše 24sata, odkrito je spregovorila le o operaciji nosa, ki jo je imela zaradi zdravstvenih razlogov.

Stare fotografije kažejo, da Severina ni vedno imela tako polnih ustnic in da so njene prsi včasih bile manjše. Hrvaški medij opaža, da je imela takrat drugačen nasmeh in da si je popravila zobe. Pohvaliti pa je treba njeno postavo, ki je rezultat njenega trdega dela in truda.

Kar se pričesk tiče, je Severina skozi leta zelo rada eksperimentirala, saj smo jo videli že z blond, rjavimi, rdečimi lasmi, dolgimi in kratkimi. Trenutno že nekaj let prisega na dolge rjave lase. Pred kratkim pa si je omilila podaljške, ki segajo do njene zadnjice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.