To našo lepotico je Luka Dončić objavil na svojem Instagramu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čeprav živi in dela v ZDA, ni skrivnost, da je zaljubljen v …
Oglej si celoten članek

V Slovenijo. Luka Dončić je namreč na svojih Instagram zgodbah objavil čudovit prizor z Velike planine, ki je bil posnet za naš uradni turistični portal I feel Slovenia. Na fotografiji pa niso prikazane le lepote gora, temveč tudi zaljubljen parček. V tej vlogi se je znašla naša lepotica, model in mlada podjetnica Mateia Kogoj Kajzer, ki je nastopila že v številnih oglasih in videospotih.

Foto: Instagram Luka Dončić

Da je skoraj 30-letna Mateia med naročniki priljubljen model, ni presenečenje, saj je svetlolaska videti božansko. A fantje, ustavite konje, Mateia je že nekaj let srečno poročena in tudi mamica. Vseeno pa si lahko oči spočijete na njenih prekrasnih fotografijah. Ups, upamo, da Lukova Anamaria ne bo ljubosumna … 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:00 13. Junij 2021.

    Hahahaha ploh,dila,deska

  • 15:36 3. Junij 2021.

    Po moje jo je Lukec že spravil na en fukec, ker drugač jo ne bi objavljal na svojem profilu??

  • 15:35 3. Junij 2021.

    NIč ni na njej, kar bi bilo dvakrat za pogledati. Obraz še posebej ne. Joške niso niti za A košarico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.