"To ni moja zadnjica!"

Foto: Youtube Jennifer Lawrence Foto: FameFlynet Jennifer Lawrence Foto: FameFlynet Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence
Simpatična igralka Jennifer Lawrence je vedno obkrožena s paparaci, kar je ne moti, moti pa jo, če na njeno telo prilepijo tujo zadnjico.
Oglej si celoten članek

Jennifer je bila nedavno gostja pri slovitemu Davidu Lettermanu, kjer je hotela enkrat za vselej in pred celim občinstvom razčistiti, da fotografije paparacev niso vedno pristne. David je pokazal njeno fotografijo s počitnic, na kateri so Jennifer paparaci ujeli od zadaj in s tem razkrili njeno malce obilno zadnjico. A 22-letna igralka trdi, da ta ni njena. "Na moje telo so prilepili zadnjico neke 90-letnice," se je pošalila Jennifer. Je možno, da se zvezdnica le ne more sprijazniti, kako je videti od zadaj v kopalkah?

Celotni pogovor z Lettermanom si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.