To o sladici Melanija pravi Viktor Knavs

Foto: EPA
Foto: EPA
Oče prve dame ZDA poskusil sladico, ki so jo ustvarili njegovi hčerki v čast.
Oglej si celoten članek

Oče Melanie Trump, Viktor Knavs, je bil pred kratkim v Sevnici, kjer se je oglasil tudi v piceriji Rondo, v kateri strežejo sladico Melanijo in "predsedniški burger".

Knavs je poskusil sladico. "Rekel je, da je zelo dobra,“ so nam povedali v piceriji in dodali, da je zanimanje za sladico sedaj, ko so volitve mimo, malce padlo, še vedno pa so zelo zadovoljni s prodajo.

Vse pogosteje pa k njim zaidejo tudi turisti, pri katerih pa je trenutno bolj priljubljen njihov "predsedniški burger" za sedem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:26 30. Januar 2017.

    nas lahko boli kurac, a ne spremeni dejstva da si državo še vedno delijo predstavniki, ki zastopajo bele rdeče in …

  • 11:42 29. Januar 2017.

    JA IN, kaj si hotel povedat. Nas mlašo generacijo BOLI kurac za rdeče in bele, pa za partijske knjižice. Sicer …

  • 10:34 29. Januar 2017.

    b*b*c!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.