To odločitev Kores verjetno obžaluje

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Kaj bo Tim Kores naredil z ljubezensko tetovažo?
Oglej si celoten članek

Zveze med Timom Koresom in njegovo operno pevko Niko naj bi bilo konec. Pevca In&Out smo vprašali, ali je koncu ljubezni botrovala razdalja – Nika namreč študira v Londonu – a Kores o tem ne želi govoriti.

Kot je znano, je bil Tim v ljubezen z Niko tako prepričan, da si je le tri mesece po začetku zveze na zapestje vtetoviral njeno ime. Takrat nam je povedal, da o tem, ali bo nekoč tetovažo obžaloval, ne razmišlja. Sedaj bo, kot kaže, moral o tem razmisliti. Glede na to, da je velik oboževalec tetoviranja, si bo ime verjetno prekril z drugim motivom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.