To pa je izvirna zaroka

Foto: Žurnal24 Hannah in Pete bosta kmalu skočila v zakonski jarem.
Če mislite, da je prstan v torti izvirni način zaroke, si boste hitro premislili. Pete je svoji zaročenki pokazal, koliko je dejansko vredna.
Oglej si celoten članek

Pete Simson iz Velike Britanije se je odločil, da bo svoje dekle Hannah McDonagh zaprosil za roko. Vendar se je odločil, da bo to storil na povsem poseben način. Posnel je video, v katerem so posnetki njegovega plesa v spodnjih hlačah in ji poje pesem If you're not the one.



Video je posnel na različnih lokacijah v Angliji. Ker je Pete zaposlen v bristolskem kinu se je s sodelavci dogovoril, da bodo video predvajali med filmom, ki ga je Hannah gledala prav zato, da bi bilo pravo presenečenje. Po predvajanem posnetku je Pete pokleknil pred Hannah in jo zaprosil za roko, šokirana Hannah je seveda pristala. "Vsi v kinu so strmeli vame, jaz pa sem bila v šoku. Dejansko sem mislila,da je presenečenje za rojstni dan,“ je dejala.

Pete in Hannah sta se spoznala v času študija in od takrat sta nerazdružljiva. Pete je pojasnil, da je za svoje dekle želel pripraviti nekaj posebnega, saj se konec koncev zaročiš samo enkrat v življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.