To pa je razlika! Na skrivaj posnete fotografije J. Lo v kopalkah presenečajo!

Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez
Med fotografijami, ki jih Jennifer Lopez objavlja na družbenih omrežjih, in tistimi, ki so jih pred kratkim posneli paparaci, je precejšnja razlika …
Oglej si celoten članek

Igralka in pevka Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez sta se odpravila na romantičen dopust na Turks in Caicos, kjer so ju na plaži ujeli paparaci.

J. Lo je nosila rožnate kopalke in zdi se, da se je od snemanja filma Prevarantke na Wall Streetu malce zredila. V omenjenem filmu je igrala plesalko na drogu. Za vlogo je garala, saj je morala biti v izjemni telesni pripravljenosti. Paziti je morala tudi na prehrano. Med drugim se je za dalj časa odpovedala ogljikovim hidratom in sladkorju. Kot je znano, se Jennifer zelo zdravo prehranjuje tudi, kadar ne snema. Že več let ne pije alkohola, izogiba pa se tu kofeinu in procesirani hrani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.