To razkriva mrliški list Kelly Preston

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svet je julija šokirala vest, da je v 58. letu starosti umrla igralka Kelly Preston, žena Johna Travolte.
Oglej si celoten članek

Portal Us Weekly je objavil podrobnosti o smrti igralke Kelly Preston, ki je za vedno oči zaprla 12. julija letos. Zvezdnica je pred dvema letoma zbolela za rakom na dojkah. Da je bolna, so vedeli le redki, zato je njena smrt javnost presenetila in šokirala.

Iz njenega mrliškega lista je razvidno, da je zvezdnica, žena igralca Johna Travolte, umrla ob 11.46, in sicer doma, v kraju Clearwater na Floridi. Njene posmrtne ostanke so upepelili.

John in Kelly sta bila 29 let poročena. V zakonu so se jima rodili trije otroci, Ella (20), Ben (10) in Jett, ki je leta 2009 umrl. Dočakal je le 16 let.

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:43 21. Avgust 2020.

    Ma ne no! Cel dan bom imel pokvarjen,ker sem izvedel da je umrla ob 11.46 na domu. Vau Žurnal postajate …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.