To se dogaja z zvezo Arturja Šterna po lanskoletni medijski nevihti

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Po desetih skupnih letih, polnih vzponov in padcev, sta Artur Štern in njegova Mija bolj povezana kot kadarkoli.
Oglej si celoten članek

Lansko leta sta se po hudem prepiru hitro spet našla. Artur Štern je za kratek stik v svoji zvezi poskrbel spomladi, ko je za naš medij povedal, kako močno je bil nekoč zaljubljen v Mojco Prelesnik, informacijsko pooblaščenko, in jo označil za ljubezen svojega življenja. Tega Mija ni bila vesela, zato sta se golobčka takrat tudi razšla. 

A sta svojo jezo hitro uspela pomiriti, saj sta bila po nekaj dnevih spet v zvezi. "Mija je občutljiva, takrat je imela tudi stresno obdobje. Bil je nesporazum, ki je trajal nekaj dni, a sva se hitro vse zmenila in se pobotala,“ je Artur za zurnal24.si povedal konec julija. Od takrat živita svojo ljubezensko pravljico. 

"Midva sva več kot le partnerja, sva kot volkovi. Ko volk izgubi partnerja, si nikoli več ne najde novega," njuno harmonijo danes opiše Štern. Golobčka sicer ne živita skupaj, a sta zimo drug z drugim preživela v najetem stanovanju v hrvaški Istri, poletje pa bosta uživala v Mijini počitniški hiši pri Novemgradu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:12 16. Maj 2022.

    A je to....pa bi lahko vsaj "frišno" fotko obesili,ker že na tej znucani slabo izgledata.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.