To se je v resnici zgodilo med kraljico in princeso

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jo je okarala?
Oglej si celoten članek

Voditelji članic zveze Nato so se zbrali v Londonu, kjer jih je v Buckinghamski palači ob praznovanju 70. obletnice obstoja zveze pozdravila tudi britanska kraljica. Po rokovanju s predsednikom ZDA, Donaldom Trumpom, in prvo damo Amerike, Melanio Trump, pa se je kraljica nenadoma obrnila k hčerki in zdelo se je, da jo je pozvala, naj stopi naprej. Anne je skomignila z rameni in se nato zasmejala. Je med njima pred zakoncema Trump prišlo do malega nesoglasja? Uporabniki Twitterja so pisali, da je kraljica Anne okarala, ker ni pozdravila Trumpa, a to ni res.

Anne je stala v ozadju, ker ni bila del skupine, ki je gostom izrekala dobrodošlico. Kraljica jo je vprašala, kateri politik je naslednji, a se je izkazalo, da je zadnji do nje pristopil Trump. "Samo jaz,“ ji je odgovorila Anne in se zasmejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.