To se je v zgodovini Evrovizije zgodilo prvič

Foto: RTV Makedonija, Evrovizija 2017 Foto: RTV Makedonija, Evrovizija 2017 Foto: RTV Makedonija, Evrovizija 2017
Makedonka tega ni pričakovala.
Oglej si celoten članek

Jana Burčeska, evrovizijska predstavnica Makedonije, je na odru pokazala nosečniški trebušček. Da je že v drugem tromesečju ni želela razkriti vse do svojega nastopa, novico je uradno potrdila šele na Evroviziji.

Ko so se zvrstili vsi nastopajoči so se voditelji letošnje Evrovizije odpravili v 'green room', kjer so poklepetali z nastopajočimi. Ko je eden od voditeljev prišel do Makedonke je ogovoril tudi njenega partnerja Aleksandra, ki je svoje dekle presenetil z zaroko. Zaroke, kot je povedal Andrej Hofer, v scenariju ni bilo: "Zelo čudovita priložnost, pred očmi vseh gledalk in gledalcev. Tega ni v scenariju, tega nam niso povedali. Mislim, da tega ni vedel nihče, razen njega."

Kdo se je zvrstil v finale letošnje Evrovizije, lahko preberete TUKAJ.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.