To se najpogosteje izgubi na počitnicah

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Več kot tretjina dopustnikov na počitnicah nekaj izgubi in to je najpogosteje fotoaparat. Preverite, kaj mu sledi, in bodite na to še posebno pozorni, ko se odpravite na oddih.
Oglej si celoten članek

Neka britanska spletna stran je s pomočjo ankete naredila seznam stvari, ki jih ljudje najpogosteje izgubljajo na počitnicah. Več kot polovica izprašanih (52 odstotkov) je ob tem povedala, da so izgubljeni predmet med počitnicami tudi našli, četrtina anketirancev (24 odstotkov) pa je imela to srečo, da so njihov predmet našli in jih je čakal na recepciji hotela. Ob tem je 40 odstotkov izprašanih še izdalo, da so izgubljeni predmet pozneje nadomestili z novim.

Seznam najpogosteje izgubljenih predmetov na počitnicah:

1. mesto: fotoaparat

2. mesto: torbica/denarnica

3. mesto: sončna očala

4. mesto: prstan

5. mesto: kopalke

6. mesto: mobilni telefon

7. mesto: čevlji

8. mesto: zapestna ura

9. mesto: predvajalnik MP3

10. mesto: potni list

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:00 5. Avgust 2013.

    11. mesto: NEDOLŽNOST

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.