To se vam zgodi v Splitu, če ne nič ne naročite

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V splitskem lokalu so se odločili, da bodo gostom, ki pridejo v lokal, a nič ne naročijo, zaračunali dve kuni, za kar jim izstavijo tudi račun.
Oglej si celoten članek

Eden od splitskih lokalov se je odločil, da bo zaračunal gostom, ki se v lokal usedejo, a ne naročijo nič. Naročilo na računu se glasi "Neću ništa" (nič ne bom). Za takšno "uslugo" vam bodo zaračunali dve kuni.

Fotografijo računa so objavili na facebookovi strani "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca".

xxx

Fotografija se je hitro razširila po socialnih omrežjih, s številnimi komentarji, med drugim tudi takimi, ki pravijo, da je cena postavljena prenizko.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.