To se zgodi, če prek spleta kupite masko za obraz

Foto: Facebook
Foto: Facebook
No, verjetno ni vsak nakup prek spleta najboljši, kajne?
Oglej si celoten članek

Fant na posnetku se je odločil na svojem družbenem omrežju deliti video, kjer je preizkusil črno masko za obraz. Oglas zanjo je videl na Facebooku in se jo odločil kupiti, saj jo, kot je v zadnjih mesecih popularno, uporablja veliko zvezdnic.

Posnel je postopek odstranjevanja maske, š prej pa je povedal, da je maska prišla v sumljivi škatli: "S tem mislim, da deluje, kot da niso veliko denarja vložili v škatlico, v katero so o shranili. Poleg tega je deklaracija vsa zabrisana – to lahko pomeni samo dvoje, ali so mask prodali toliko, da so hiteli ali pa je podjetje za en drek."

Odstranjevanje maske je bilo več kot boleče, kot je razvidno iz videa, a na koncu je vseeno dodal, da ima lepo kožo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:04 3. Marec 2017.

    "Fant na posnetku" ?!? Dragi pisuni, ime tega "fanta" je Tiffany. Dva klika na Facebooku sta potrebna, da to ugotovite....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.