To sedaj počne Lili Žagar

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Lili Žagar dela v podjetju Vizual 7.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Lili Žagar je v intervjuju za Lady novinarki Evi Jandl povedala, da je televizijo "prerasla". "Glede na vso svojo zgodovino zadnjih let ne rečem, da ne bi sprejela kakšnega projekta, ki bi mi bil pisan na kožo. Odločila pa sem se, da sem se definitivno poslovila od resničnostnih šovov,“ je izjavila Lili, ki se sedaj posveča predvsem delu v podjetju Vizual 7, katerega direktor je njen partner, televizijski voditelj Marko Potrč.

Pri Vizual 7 se ukvarjajo z videoprodukcijo. "Jaz sem vodja projektov in imam stike z naročniki, skrbim za ekipo in jo razporejam: skratka, delam vse, česar Marko ne zmore,“ je za Lady še razložila Lili in dodala, da delo na televiziji v zadnjih letih nikoli ni bila njena prvotna služba, ampak le honorarno delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:57 16. Marec 2017.

    Oba sta ,,lesena,,

  • 08:11 16. Marec 2017.

    Pa saj ta nikoli ni bila ne vem kakšna in voditeljica. Že navaden laik opazi ta njen smeh, govorjenje na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.