To so astrologi povedali o Mirelini zvezi

Foto: YouTube/Happy TV
Foto: YouTube/Happy TV
Astrologi in numerologi povedali, kakšna ljubezen se je razvila med Milijem in Mirelo ter napovedali, kakšna je njuna prihodnost.
Oglej si celoten članek

V šovu Parovi so gostili astrologa in numerologa, ki je vsakemu od nastopajočih povedal, kakšno je trenutno njegovo življenje in kaj ga čaka v prihodnosti. Za Mirelo in Milija je povedal: "Sta zelo netipičen par. Specifična in drugačna od ostalih. Karmično sta zelo povezana in vidi se, da se imata rada. Lahko imata čudovito prihodnost, problem je le, ker sta obdana z negativnimi komentarji tistih, ki ju obdajajo. Prihodnost je za njiju polna izzivov," je povedal astrolog in numerolog.

Tako Mili kot tudiMirela sta se z njegovimi besedami strinjala in obljubila, da bosta ostala skupaj in se borila z njuno ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:41 23. Junij 2017.

    haha, zvečer pa čuval morebitnega dojenclna, da bosta lahko mili in šargarepa šla v kazino- kockarnicu.....bez tega milorad ne može.....

  • 12:17 23. Junij 2017.

    Mili je že povedal, da gredo lahko v troje na morje.<br />Andrej jima bo nosil brisače.

  • 11:27 23. Junij 2017.

    Vatusi jima bo plačal pravo poroko :) In temu Miliju ne bo treba prenašat dveh njenih otrok, ampak samo enega, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.