To so čevlji za najpogumnejše

Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Dolce & Gabbana Foto: Imaxtree Christiano Burani Foto: Imaxtree Christiano Burani Foto: Imaxtree Emilio Pucci Foto: Imaxtree Ermanno Scervino Foto: Imaxtree Ermanno Scervino
Se tudi vi sprašujete, kako lahko manekenke po modnih brveh hodijo v najrazličnejših čevljih z vrtoglavo visokimi petami?
Oglej si celoten članek

V takšnih s polnim podplatom in platformo je gotovo lažje hoditi, kot v tistih z zelo tanko peto, a vseeno si manekenke, ki so korak lovile v teh iz galerije, zaslužijo pohvalo.

Pozhvalo za drznost in unikatnost si zasluži tudi dvojec Dolce & Gabbana, ki je manekenke na modno brv poslal v barvitih in poslikanih čevljih, takšne s prav posebno izrezljanimi petami si je zamislil Emilio Pucci, zelo nosljive, če bi bila peta in platforma malo nižji, pa si je zamislil Christiano Burani. Če je nakup poletnih sandalov s polno peto še pred vami, se le zgledujte po teh iz galerije. Še posebej, če bi radi ujeli res moden korak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:04 22. Junij 2013.

    Napačen naslov - NAJNEUMNEJŠE.Eh,novinarji,kao.

  • mph
    22:54 21. Junij 2013.

    Jaz bi pa te prizadete modne "kreatorje" z orožjem prisilil, da 24 ur neprestano hodijo gor in dol v teh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.