To so gadi v živo

Foto: Muzej slovenskih filmskih igralcev
Foto: Muzej slovenskih filmskih igralcev
Popeljite se v čas socializma, zdravih sosedskih odnosov, bratstva in ljubezni. V Ljudskem domu Šentvid se ob 20. uri nasmejte ob komediji To so gadi.
Oglej si celoten članek

Zgodba iz filma To so gadi, enega najuspešnejših slovenskih filmov vseh časov, se je v režiji Tijane Zinajić, v gledališču prvič uprizorila na odru Šodr teatra, tokrat pa si jo lahko ogledate v Ljudskem domu Šentvid.

Pred vami bodo ponovno zaživeli liki petih fantov, ki jim zaradi njihovih lumparij, pravijo gadi, ter lik njihove dobre gospodinje Rozi, očeta Štebeta, mlade Meri in vseh ostalih, ki živijo v več stanovanjski hiši nekje v Ljubljani, konec 70.let.

Komedija To so gadi vas nostalgično popelje v čas socializma, zdravih sosedskih odnosov, bratstva, ljubezni, fikusov, zastav in mladostne razigranosti.

Cena vstopnice je 10 evrov, za študente pa sedem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.