To so kmetje, ki so morali zapustiti šov Ljubezen po domače

Foto: POP TV Simon Peter Foto: Žurnal24 Denis Ambrožič Foto: POP TV Nejc Pavlovčič
Iz šova Ljubezen po domače so se poslovili Denis Ambrožič, Nejc Pavlovčič in Simon Peter.
Oglej si celoten članek

Pop TV je v začetku lanskega poletja v prvi oddaji šova Ljubezen po domače predstavil osem ženinov, ki jim bodo pomagali najti ljubezen, nekaj tednov pozneje pa sporočili, da bomo na malih ekranih gledali le pet fantov, saj so izločili tri, ki so prejeli najmanj pisem …

Foto: Žurnal24 main ljubezen po domače

Od šova se je moral posloviti 27-letni Simon Peter. Dobil je le eno pismo, in sicer od 23-letne Tjaše iz Ljubljane. Ta ga je na domu takoj obiskala. "Imava veliko skupnega, oba imava rada živali in naravo," je po prvem snidenju povedal Simon.

Izločili so tudi 39-letnega Denisa Ambrožiča iz Barke in 33-letnega Nejca Pavlovčiča.

Za Nejca je bil usoden "status“ na družabnem omrežju. Med tem, ko so se dekleta lahko zanj prijavljala, naj bi napisal, da je zaljubljen. "To so punce opazile in takrat je zanimanje zate strmo padlo,“ mu je povedala voditeljica Tanja Postružnik Koren. Zanj tako ni imela niti enega pisma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.