To so moški, ki ženske največkrat pripeljejo do orgazma

Foto: Profimedia orgazem, klitoris, seks
Ne, to ni moški z izklesanim telesom.
Oglej si celoten članek

Visoki, lepi, postavni temnolasi moški, kakršnih smo vajeni iz različnih reklam, filmov in plakatov … Tokrat niso zmagali. Nedavna raziskava revije Socioaffective Neuroscience & Psychology je pokazala, da je fizična privlačnost sekundarnega pomena za doseganje orgazma.

V študiji, kjer je sodelovalo 103 žensk, stare med 20 in 69, so ugotovili, da so moški z dobrim smislom za humor, najbolj uspešni pri doseganju svojega cilja – popeljati svojo izbranko do magičnega vrhunca. Ženske so morale odgovarjati na vprašanja ankete, ki je trajala kar uro in pol. V raziskavo niso bile vključene ženske, ki so v srečni zvezi, le samske, ki imajo različne spolne partnerje.

Dober smisel za humor je očitno ključnega pomena pri tem, da se ženska med seksom sprosti in doživi orgazem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.