To so najbolj iskrena znamenja horoskopa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Astrologi pravijo, da vam pri teh dveh znamenjih horoskopa ni treba skrbeti, če vam kdaj lažejo.
Oglej si celoten članek

Strelec

Strelci so zelo dobri in iskreni ljudje. Poleg tega so zelo velikodušni. Pohvalijo se lahko z nazivom najbolj iskrenega znamenja v horoskopu. Marsikomu ni všeč, da so tako zelo iskreni, saj povedo resnico, ne glede na to, ali je lepa ali ne

Oven

Oni vedno povedo vse, kar jim pade na pamet. So zelo impulzivni, zato niti ne znajo lagati, saj nimajo časa razmišljati, preden odprejo usta. So zelo energični in svoje energije ne želijo trošiti na laganju. Včasih je njihova iskrenost zelo ostra in zato je velio ljudi v njihovi družbi prizadetih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.