To so najslabše pričeske stoletja

Foto: FameFlynet/EPA Rihanna Skrillex Foto: EPA David Beckham Foto: Reuters Scarlett Johansson Foto: Reuters Kelly Osbourne Foto: Reuters Cristiano Ronaldo Foto: Reuters Christina Aguilera Foto: Reuters Justin Timberlake Foto: EPA Russell Brand Foto: EPA Simon Cowell Foto: EPA/Žurnal24 Nicki Minaj
Rihannina na pol obrita pričeska je bila izglasovana za najslabšo pričesko 21. stoletja. Pevka je med drugim premagala Davida Beckhama, Kelly Osbourne in Christino Aguilera.
Oglej si celoten članek

Pevka Rihanna si je po vzoru didžeja Skrillexa, ki ima na desni strani glave dolge lase, na levi pa je povsem pobrit, pred kratkim omislila enako pričesko. A zagotovo si ni mislila, da bo zaradi tega podviga pristala na prvem mestu lestvice najslabših pričesk 21. stoletja.

Anketo je naredila spletna stran znamke za nego las Fabriah.com, ki je za mnenje vprašala 1.000 bralcev, ki so morali izbrati najslabše pričeske zvezdnikov v zadnjih trinajstih letih. Celotno lestvico si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.