To so najslabši ljubezenski nasveti, ki jih lahko dobite

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Verjemite sami vase, saj je nesmiselno poslušati vsak nasvet, ki ga dobimo. Namreč, niso vsi najboljši.
Oglej si celoten članek

To so nasveti, ki jih ni pametno poslušati, saj vam lahko uničijo možnost za normalno, dolgo in zdravo zvezo.

"Moraš najti gospoda Pravega!"

Nihče na tem svetu ni popoln, prav vsi imajo napake. Vsekakor lahko vsaka najde 'gospoda Dovolj dobrega', ki je popoln zanjo. Izberite moškega, ki vam ustreza in ne ljudem, ki vas obdajajo.

"Po zmenku se ne javljaj tri dni"

Če ste se imeli lepo, tega ne skrivajte. Vsak rad sliši, da se je nekdo imel lepo z njim. Vsekakor se lahko s sporočilom zahvalite, a vseeno pazite, da ne boste izpadle preveč navdušene, saj lahko moškega to tudi odbije. Vse v mejah normale.

"Z njim ne smeš spati pred tretjim zmenkom"

Vseeno je, kdaj, važno je, da mu zaupate. Pa naj bo to na prvem zmenku ali na desetem.

"Moraš malo igrati"

Kako boste vzpostavili iskreno zvezo in ljubezen, če boste na začetku igrali. Poleg tega pa nihče ne more dolgo igrati in skrivati svojega jaza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.